Intrarea Azaleelor nr. 1, Pitești, jud. Argeș, România
contact [@] valentin.com.ro

Taxi Valentin App – Politica de confidentialitate

Prezentare generală

Această notificare descrie modul în care Taxi Valentin și afiliații săi colectează și utilizează datele personale. Această notificare se aplică tuturor utilizatorilor aplicațiilor, site-urilor web, funcțiilor sau altor servicii ale noastre oriunde în lume, cu excepția cazului în care sunt acoperite de o notificare separată de confidențialitate.

  • Clienți: persoane fizice care solicită sau primesc transport, inclusiv cei care primesc transport solicitat de o altă persoană
  • Șoferi: persoane fizice care asigură transportul Clienților individual sau prin companii de transport partenere
  • Livratori: persoane fizice care asigură transportul produselor individual sau prin companii de transport partenere

Culegeri și utilizări de date

Colectăm date atunci când utilizatorii își creează sau își actualizează conturile Taxi Valentin. Acestea pot include numele, e-mailul, numărul de telefon, numele de conectare și parola, adresa, fotografia de profil, informațiile de plată sau bancare (inclusiv informațiile aferente de verificare a plății), permisul de conducere și alte documente de identificare guvernamentale (care pot indica numerele documentelor, precum și data naștere, sexul și fotografia). Acestea includ, de asemenea, informații despre vehicule sau asigurări ale șoferilor și ale persoanelor de livrare, informații de contact în caz de urgență, setări ale utilizatorului și dovezi de sănătate sau aptitudine pentru a furniza servicii folosind aplicațiile Taxi Valentin.

Putem colecta date despre dispozitivele utilizate pentru a accesa serviciile noastre, inclusiv modelele hardware, adresa IP a dispozitivului sau alți identificatori unici de dispozitiv, sisteme de operare și versiuni, software, limbi preferate, identificatori de publicitate, date de mișcare a dispozitivului și date de rețea mobilă.

 

Locație

Colectăm date de locație precise sau aproximative ale șoferilor și ale persoanelor de livrare, inclusiv pentru a activa cursele și livrările, pentru a activa funcțiile de urmărire și siguranță a curselor/livrării, pentru a preveni și detecta frauda și pentru a îndeplini cerințele legale. Taxi Valentin colectează aceste date atunci când aplicația Taxi Valentin rulează în prim-plan (aplicația deschisă și pe ecran) sau în fundal (aplicația deschisă, dar nu pe ecran) al dispozitivului său mobil.

Colectăm astfel de date de pe dispozitivele mobile ale utilizatorilor, dacă acestea ne permit să facem acest lucru. Taxi Valentin colectează astfel de date din momentul în care este solicitată o călătorie sau livrare până la finalizare (și poate indica o astfel de colectare printr-o pictogramă sau o notificare pe dispozitivul dvs. mobil, în funcție de sistemul de operare al dispozitivului dvs.) și oricând aplicația rulează în primul plan (aplicația deschisă și pe ecran) al dispozitivului lor mobil.

Călătorii și destinatarii livrărilor pot folosi aplicațiile Taxi Valentin fără a permite Taxi Valentin să colecteze date precise despre locație de pe dispozitivele lor mobile. Totuși, acest lucru poate afecta funcțiile din aplicațiile Taxi Valentin. De exemplu, un utilizator care nu a activat colectarea datelor despre locație va trebui să introducă manual adresa de preluare. În plus, datele de locație colectate de la un șofer în timpul unei călătorii vor fi legate de contul călătorului, chiar dacă călătorul nu a permis ca datele de locație să fie colectate de pe dispozitivul său, inclusiv în scopuri de generare a chitanțelor, asistență pentru clienți, detectarea fraudei, asigurări și litigii.

Clienții trebuie să vadă locația permanentă a șoferilor pe hartă pe care o au și ordinea activă și, de asemenea, sistemul nostru trebuie să urmărească mișcarea șoferilor pe hartă, pentru ca aplicația să funcționeze corect, chiar dacă șoferul închide aplicația în fundal și utilizați o altă hartă după cum doriți pentru a ajunge la destinație sau pentru a răspunde la un apel telefonic sau orice altceva care va pune aplicația în fundal.

 

Securitate

Taxi Valentin ia toate măsurile necesare pentru a proteja datele utilizatorilor și nu stocăm nicio informație de card de credit pe care utilizatorii le introduc în aplicația noastră.

Privacy policy (English)