Intrarea Azaleelor nr. 1, Pitești, jud. Argeș, România
contact [@] valentin.com.ro

Despre noi

Noi suntem Taxi Valentin

Compania noastra a fost fondata in 2003. Am crescut in fiecare an si am depus constant eforturi pentru a spori satisfactia clientilor prin calitate, fiabilitate, curtoazie si preturi competitive.

Scopul nostru la Valentin este sa facem rezervarea unui taxi cat mai usoara si fara probleme, atat pentru clientii publici, cat si pentru cei corporativi.

Serviciul nostru este disponibil pentru orice client, cu o varietate de optiuni. Este posibil sa rezervati pentru o singura calatorie sau pentru un transport regulat atunci cand este nevoie de o calatorie repetata. Avem deja legaturi stranse cu un grup semnificativ de companii care comanda masini pentru angajatii / clientii lor, iar apoi plata se face dupa o perioada de timp stabilita.

Toate contractele sunt respectate.

Soferii nostri prietenosi si profesionisti sunt cu totii instruiti pentru a ajuta clientii cu dizabilitati si/sau varstnici, asigurandu-se ca toata lumea are o calatorie sigura si placuta.

Ne poti gasi sunand la numarul de tel 0248944 sau folosind aplicatia noastra Taxi Valentin.

Aplicatia noastra este foarte prietenoasa si usor de folosit. Alege locatia de pornire si destinatia, selecteaza masina pe care o doresti si, in doar cateva minute, vom fi unde ne-ai chemat.

de ce sa alegi taxi Valentin